1 postersprookjes-page0Op zaterdag 16 juli tussen 13.00 en 17.00 uur kan jong en oud zich in het centrum van Veendam wanen in de wereld van sprookjes- en andere  fantasiefiguren.

Tussen ‘Er was eens’ … en ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’ gaat een wereld schuil waarin fantasiewezens en magie een belangrijke rol spelen. Een  sprookje is een verzonnen verhaal waarin wonderen gebeuren, goed en kwaad scherp tegen elkaar worden gezet en waar vaak een les aan ten grondslag  ligt.

In Veendam komen ze tot leven tijdens de tweede Sprookjesdag. georganiseerd door Stichting Bogdike, Summerfun en Kindercentrum Hoi Pippeloi.

 

 

 

 

KnuffelbeerDeze ondeugende knuffelbeer zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de sprookjesdag in Veendam. Hij geeft de liefste knuffels en gaat graag met je op de foto. De super grote knuffelbeer is bijna 2.5 meter hoog.

 

1 timetable2016_sprookjesdag-page0

 

 

 

 

 

suikerspinHeks%20(531x640)

 

 

 

 

 

 

Deze lieftallige heks zal namens Summerfun de kinderen gaan verrassen op een heerlijke suikerspin. Dit is een lekkere en kleurrijke traktatie. Natuurlijk mogen ook de ouders mee komen snoepen.