Over Bogdike en word FoB

Stichting Bogdike

Stichting Bogdike is opgericht door een groep enthousiaste Veendammers die al jarenlang evenementen op het gebied van muziek, theater en andere culturele activiteiten organiseerden. Door het bundelen van hun krachten in de stichting Bogdike heeft de groep meer mogelijkheden op b.v. het gebied van netwerken, kennis en ervaring. Maar ook meer mogelijkheden waar het gaat over het aanvragen van subsidies en sponsorgelden.

Stichting Bogdike
KvK 56393881

Contact:

Secretariaat /  Friends of Bogdike
Mail: info@bogdike.nl

Penningmeester
Jan Dijk
Telefoon: 06-23404444
Mail: penningmeester.bogdike@gmail.com

Word ook Friend of Bogdike

Bé Wever heeft ons gevraagd het werk van Bogdike voort te zetten. Nodig is – naast subsidie en sponsorgelden – dat de Veendammers en iedereen die Bogdike een warm hart toedraagt – meedoen. Daarom is het juist nu nodig dat je lid wordt van de Friends of Bogdike. Een Friend steunt de stichting financieel. Lidmaatschap is (minimaal) € 35,- per jaar, per persoon.

Onze evenementen zijn bijna altijd gratis toegankelijk maar moeten natuurlijk wel betaald worden. De gemeente subsidieert en we hebben geweldige sponsors. Maar dat is nog niet genoeg. Daarom: help ons het werk van Bé Wever voort te zetten en word Friends of Bogdike.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@bogdike.nl o.v.v. je naam, adres, postcode en woonplaats.

Als FoB krijg je twee gratis toegangskaarten voor Bogdike Revival.
Ook ontvang je regelmatig een nieuwsbrief.