Bogdike Sprookjesdag & Goocheldag – Sprookjes met een vleugje magie

Zelfs volwassenen worden weer kind!! Sprookjes bestaan niet zeggen ze! Nou niets is minder waar want in het centrum van Veendam komen ze namelijk ieder jaar weer tot leven.

Op zaterdag 15 juli van 13.00 tot 17.00 uur organiseert Stichting Bogdike, i.s.m. velel anderen de jaarlijkse Sprookjesdag, dit keer in combinatie met de Goocheldag. Dus heel veel sprookjes maar ook een vleugje magie.

De goochelaars Ted McKoy, Hilbert Geerlings en Jan Kosters zijn er om jong en oud te betoveren, verstelt en verbaast te doen staan. Natuurlijk ook weer veel vertier en plezier met de straattheater acts van Het lelijke eendje, Poen en Piek op vakantie, Jumbo de olifant en kunnen de kinderen dansen met Elza, Anna en Olaf uit Frozen. De muzikale Banjoman galoppeert weer rond op zijn paardje en de rattenvanger van Hamelen speelt op zijn fluit alle ratten de Kerkstraat uit, waar een heerlijke suikerspin op ze wacht. Verder kunnen ze klimmen en klauteren bij Scouting, knutselen bij Summerfun en op Sprookjesjacht bij Hoi Pippeloi. De Sintcentrale zorgt voor de andere sprookjesfiguren en verrassingen.

En alle kinderen mogen zich natuurlijk weer verkleden. Kom als Elza, Sneeuwwitje, tovenaar, stoere ridder of woeste piraat. Niets is te gek tijdens de Sprookjesdag & Goocheldag! En de (groot)ouders hoeven wat betreft Bogdike niet achter te blijven. De Bogdike-piraten Huub, Reinie en Henk geven in ieder geval het goede voorbeeld. 

 

Bekijk hier de foto’s