Sprookjes bestaan niet zeggen ze! Nou, niets is minder waar! In Veendam komen ze ieder jaar tot leven.

Op zaterdag 14 juli van 13.00 tot 17.00 uur organiseert Stichting Bogdike in het centrum van Veendam weer de jaarlijkse Sprookjesdag / Goocheldag.

In samenwerking met Summerfun, Bibliotheek en Hoi Pippeloi zetten sprookjes- en fantasiefiguren hun beste beentje voor, en dit alles overgoten met een flinke vleug magie. De goochelaars Paul, Hilbert Geerlings en Jan Kosters zijn er om jong en oud te betoveren, verstelt en verbaast te doen staan. En is er weer veel vertier en plezier met de straattheateracts van o.a. het Kermispaardje, het VergeetZenietje en de In Bloei steltlopers. Op het Veenlustplein staat het Damster Poppentheater. Hoi Pippeloi verzorgt dit jaar weer de sprookjesboom en een sprookjestocht. Ook zijn de karakters uit de tekenfilm Frozen en de Bogdike piraten weer present. En Jos Tipker Entertainment zorgt voor acrobatiek en Begeman Retrofood komt met heerlijke stroopwafels.

En alle kinderen mogen verkleedt komen. Kom als Elza, Sneeuwwitje, Merlijn de tovenaar, Harry Potter, als stoere ridder of woeste piraat. Niets is te gek tijdens de Sprookjesdag & Goocheldag! En de (groot)ouders hoeven wat betreft Bogdike niet achter te blijven.
Dus wie durft!