Zaterdagmiddag 1 juli 2017 wordt op het Museumplein in Veendam de tweede editie van NightHunt georganiseerd. Dit is dé kans voor jonge gitaristen om hun talent te laten zien op het podium.

Het maakt niet uit in welk genre je speelt, hoe lang je al speelt en of je ervaring hebt; als je het maar leuk vindt om op te treden voor publiek!

NightHunt is vorig jaar bedacht door Albert Boddema van Leo Music & Audio in Stadskanaal. In samenwerking met stichting Bogdike wil hij jong gitaartalent een podium bieden om hun talent te laten zien.

In 2016 is de talentenjacht gewonnen door Martijn Schuur en Mei-Lin Germs uit Stadskanaal, die het publiek wisten te betoveren met hun optreden.

Tijdens NightHunt kan en mag alles; van een rustige ballade tot snoeiharde metal. Ook voor het publiek is er dus een leuk en gevarieerd aanbod van muziek.

De gitaristen strijden tegen elkaar om een prachtige hoofdprijs: een Vintage elektrische gitaar!

Behalve de gitaar (als dat niet al vet genoeg is) krijgt de winnaar ook nog de kans om nog diezelfde avond op te treden tijdens de Night of the Guitars, een evenement wat al sinds de eerste editie in 2006 een enorm succes is.

De enige voorwaarden zijn dat deelnemers aan de NightHunt niet ouder zijn dan 20 jaar en binnen 50 kilometer van Veendam wonen.

Uit alle aanmeldingen worden 12 jonge talenten geselecteerd die in Veendam gaan strijden om die felbegeerde hoofdprijs.

Dus: Ben jij jonger dan 20 jaar, heb je een passie voor gitaar spelen én vind je het leuk om tegen andere gitaristen te strijden?

Geef je dan vóór 1 juni 2017 op voor NightHunt 2017. Kijk op www.nighthunt.nl voor meer informatie en een aanmeldformulier.