Bogdike’s Rock & Magic op 5 mei met veel gezellige magie in het centrum en Erwin Java’s Travel Party als afsluiter op het Museumplein

Op Bevrijdingsdag, vrijdag 5 mei vindt voor de tweede keer de Bogdike’s Rock & Magic plaats in hartje Veendam. Het succes van vorig jaar vroeg om een vervolg!! De hele dag staat er van alles gepland in het centrum van Veendam. Het centrum zal weer bol staan van de magie van 13.00 – 17.00 uur. Sprookjesfiguren, kleine voorstellingen en nog veel meer is in voorbereiding! Hierover later meer.
Ook meedoen als sprookjesfiguur? Meld je aan via een pb!

Op het podium op het Museumplein start vanaf 14.00 uur de muziek met de nieuw geformeerde band 4EverElvis. De stevige formatie van gerenommeerde muzikanten is klaar om op te treden en beleven hun primeur in Veendam. Daarna treedt Edwin Jongedijk met zijn gloednieuwe band Sunken Lands op. Van 17.00 – 19.00 uur is het podium voor talent van de Muziek-, Dans- en Theaterschool.
Het avondprogramma start om 19.30 uur met de swingende Nick Bult’s Boogie & Bluesband en daarna is het genieten van ‘Erwin Java’s Travel Party featering Sean Webster’ die het festival zullen afsluiten!!