Samen met jullie kijken we terug op een zeer geslaagd Bogdike-seizoen. Die ging op 27 april van start met de Bogdike Toeterrit, daarna volgden Bog around the World, Bog Rhythm & Blues, Nedmag Sprookjesdag, Bog & Roll, Night of the Guitars, Rabobank Living Statues, SKV Tribute, De Romein Streektoaldag en onze bijdrage aan Tocht om de Noord. Aan de vele mooie reacties die we ontvingen mogen we opmaken dat we met de diversiteit aan evenementen goed zitten.
In samenwerking en met hulp van sponsors, gemeente Veendam, horeca en Friends of Bogdike was het weer een mooi Bogdike-seizoen. Reden voor een feestje!

Daarom sluiten we het Bogdike-seizoen traditioneel af met de Bogdike Revival op zaterdag 7 december. Het wordt een gezellige avond met een optreden van het duo EL Jackson in Dorpshuis de Wending die samen met ons dit feestje gaat organiseren.

EL Jackson is een duo dat louter hits brengt van country, rock&roll en Americana klassiekers en veelal uitgevoerd in een eigen remake. Met in eigen studio opgenomen backing tracks brengt EL Jackson nummers van o.a Johnny Cash, Brenda Lee, Wanda Jackson, Tammy Wynette, Elvis en Chuck Berry. EL Jackson valt zeer goed in de smaak bij een 30+ publiek. Door hun enthousiaste manier van performen is het daarnaast bijzonder leuk om naar te kijken. Genoeg ingrediënten voor een gezellige avond en een swingende afsluiting van het Bogdike-seizoen.

Kaarten zijn vanaf heden te bestellen via info@bogdike.nl

Zaterdag 7 december 2019
Minimumleeftijd 16 jaar
Aanvang 21.00 uur, zaal open om 20.30 uur.
Tickets € 5,00

Ben je ‘Friend of Bogdike’?
In dat geval heb je gratis toegang, één introduce mag mee voor € 2,50. Aanmelden kan door een email te sturen naar: info@bogdike.nl o.v.v. 1 x FoB en 1 x introduce en je naam.
(Mocht je meer entreekaarten willen bestellen (a € 5,00), kan dat in dezelfde bestelling).

Wij sturen een bevestiging van je bestelling en info over de betalingswijze. Wanneer het geld bij Bogdike binnen is, ontvangen jullie de kaart(en) thuis.

Heel graag tot 7 december!!