Voor de tweede keer hebben we, zoals al aangekondigd, de evenementen van dit voorjaar moeten schrappen. Geen Toeterrit, Bog around the World, Sprookjesdag, Bog Rhytm & Blues en Night of the Guitars zomereditie.
Afhankelijk van de maatregelen blijven we kijken naar alternatieven en nieuwe data verderop in het jaar. Maar de onzekerheid wint het nog steeds van concrete plannen. Het is niet anders. En op het moment dat de moedeloosheid een heel klein beetje toeslaat in de Bogdikeclub herinneren we elkaar aan de steun van onze Friends of Bogdike. Nagenoeg alle FOB’s hebben ook in deze coronaperiode hun bijdrage overgemaakt wat enorm sterkt. Heel veel dank daarvoor!!

Vooruitkijkend: als het een meezit en als de optimisten gelijk krijgen zal deze zomer weer één en ander mogelijk zijn. Bogdike koerst op 21 augustus, dan staat de Bog & Roll gepland. Op zaterdag 4 september is het de beurt aan de kinderen met de Sprookjesdag. Ook de Streektoaldag op 18 september staat in de startblokken, in lege winkelpanden of misschien dit keer in de buitenlucht? Alles is voorbereid, nu nog groen licht…  we hebben nog even!
Hou vol allemaal en vooral blijf gezond!