In navolging op het succes van de eerste editie organiseert Bogdike dit jaar een tweedaags festival op het strand bij het Koetshuis in Borgerswold.

Zaterdag 20 juli
16.00 – 00.00 uur
.

De Line-up:
Soul Vibration.
Vier zangeressen, een blazerssectie, ritme sectie, piano player, bassist, gitarist en drummer. Samen vormen ze een 12 koppige soulformatie die van het podium af swingt.
Los Cascos
 Net als vorig jaar weer van de partij met een unieke mix van Latin- en popmuziek, energieke en meeslepende liveoptredens en opzwepende ritmes.
Cover the Cage.
Deze veel geboekte 7-koppige coverband neemt het publiek mee in een muzikale rollercoaster waar de vonken vanaf vliegen. Vol heerlijke guilty pleasures, de grootste hits en gillende        gitaren. Non-stop medleys waar iedereen schaamteloos op los gaat.

DJ Geert draait passende muziek tijdens de op- en afbouw van de bands.


Zondag 21 juli
15.30 – 21.00 uur

Left Hand Freddy.

Al sinds begin de jaren 90 (toen nog Left hand Freddy & the Aces) een begrip in de blues scene in Nederland en daarbuiten. Vorig jaar is Lefthand Freddy toegetreden tot de Dutch Blues    Hall of Fame.
The Veldman Vintage Project
Olv Gerrit Veldman. Dit optreden is een deep dive naar de periode 70’s. Een tribute aan de periode van 1965 tot 1975. Van Jimi Hendrix tot The Rolling Stones en van Cream tot CCR en    Rory Gallagher.
Bintangs
 Na jaren terug in Veendam! De oudste (sinds 1961) nog bestaande rockband van Nederland en is onder leiding van oprichter Frank Kraaijenveld nog altijd springlevend!
 Ook de Bintangs zijn opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame. De band staat bekend om de authentieke, eerlijke en energieke muziek. Een mix van blues, rock, ballads en rhythm en     blues. Er staan 27 albums op naam van de band en een nieuw album is in wording.

DJ’s (én Bogdikers) Huub en Gerard draaien tussen de optredens door.

De locatie bij het strand wordt ingericht als festivalterrein met horeca en is op beide dagen vrij toegankelijk.